Home

Wildbros


Recht uit het kloppend hart van het meest spannende land in de huidige EDM komt…

THE WILDBROS, een producer / D.J. duo dat als een storm door de elektronische dance gaat.

Alex Godijn en Martijn van Meene leven voor hun muziek. Al vanaf zeer jonge leeftijd droomde ze van een carrière in de muziek en werkten ze hard om deze droom werkelijkheid te laten worden. Met hun hart, dat beats pompt per seconde, begonnen ze met optreden op feesten, het draaien van platen onder eigen naam. Maar sindsdien, zoals ze zelf zeggen, ‘shit got serious!’. De grote vraag naar hun feestjes werd de reden voor de oprichting van het D.J. duo THE WILDBROS, de naam waaronder de twee vrienden hard feesten sinds mei 2014.

Alex, een creatieve perfectionist met een groot gevoel voor humor en Martijn, een onstuitbare kracht van de muzikale energie, nodigen de casual feestganger uit in hun harten en laten ze vertrekken met een gevoel van energie, vol positieve vibes en klaar voor hun volgende dosis van de WILDBROS.

Het team bleek een match ‘made in heaven’ te zijn. De twee D.J.’s kunnen gewoon geen solo optredens meer doen en besluiten samen groot te worden door het zijn een duo, het kiezen van muziek boven ego. Hun dansfeesten ‘The Wildbros’, waar ze spelen, zijn een grote hit.

In augustus 2015 raakte hun eerste plaat ‘Bounce The Bass’ de scene, uitgegeven door Housepital Records en te downloaden via iTunes, Spotify en Beatport. De, door hen snel en exclusief voor ADE (Amsterdam Dance Event) geproduceerde, track ‘Quake’ werd gepresenteerd op het ‘ADE Sampler 2015’ uitgebracht door Housepital en ook te downloaden op eerder genoemde diensten volgde.

Klaar om de wereld over te nemen om hun liefde voor muziek te verspreiden met een uniek geluid, een levendige mix van Elektro, house en Progressive, deze twee jonge, gedreven en getalenteerde DJ’s, zouden zomaar het duo kunnen zijn om in de nabije toekomst, naar te luisteren en in de gaten te houden.

Je hoort de Wildbros elke vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 23:00 met Wildbros On Air op REAL RADIO.

Wildbros,