Home
  • Home
  • Nieuws
  • HIER IS HET WINNENDE SONGFESTIVAL-LIED IN HET NEDERLANDS

HIER IS HET WINNENDE SONGFESTIVAL-LIED IN HET NEDERLANDS

16 mei 2017 Nieuws


De onmisbare winnaar van het Eurovisie Songfestival was Portugal. De zanger ‘Salvador Sobral’ kwam uit voor het winnende land.

Hij won met een ingetogen nummer dat hij, in zijn eigen taal, zong. Hieronder vind je het nummer, voor het geval je het zaterdag gemist hebt.

Nu is de Portugese taal natuurlijk erg mooi, maar veel mensen hebben totaal geen idee wat er gezongen wordt. Daar hebben we dus een oplossing voor bedacht! Nouja, eigenlijk heeft blogger ‘Maartje Lindhout’ daar een oplossing voor bedacht.

Zij heeft het winnende nummer vertaald naar het Nederlands. En ja, dan snappen we het natuurlijk veel beter! Het nummer blijkt over de liefde te gaan. Dit is een deel van de vertaling:

“Als jouw hart niet toe wil geven, geen plannen wil maken om ze na te leven. Geen passie voelt, niet wil lijden. Dan kan mijn hart liefhebben voor ons beiden.”

Benieuwd naar de rest? Check hier de hele vertaling van het nummer. Er is trouwens ook een Engelse versie van het nummer verschenen met een nieuwe songtekst. Deze is gezongen door ‘Alexander Rybak’, de winnaar uit 2009.


, , , , , , ,

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *