Home

PHARRELL KRIJGT ZIJN EIGEN MUSICAL

29 maart 2017 Nieuws


Pharrell Williams heeft heel wat bereikt in zijn muzikale carrière: hij heeft 10 GRAMMY’s op zijn naam staan, maakte onderdeel uit van de band N.E.R.D, schreef hits voor o.a. Madonna, Beyoncé, Justin Timberlake en zelfs N*SYNC én scoorde zelf gigantische hits als ‘Happy’ en ‘ Blurred Lines’.

Er ontbreekt alleen nog één klein dingetje aan zijn lijstje…: een eigen musical! Maar daar gaat binnenkort verandering in komen.

Pharrell gaat namelijk samen werken, met Broadway-regisseur Michael Mayer, aan een eigen musicalfilm. De film, die “Atlantis” gaat heten, gaat over de jeugd van Pharrell. Wanneer we de film kunnen verwachten is nog niet duidelijk.


,

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *